Aktia Villas

Řecko, Stalida

Poloha
Středisko Stalida – Stalis leží uprotřed velkého turistického centra, které se rozkládá mezi Hersonisos a Malia. Celá oblast okolo Stalida – Stalis je velmi rušná, respektive je to nejrušnější turistická oblast, která se na Krétě nalézá. Cca. 35 km od letiště Heraklion. Hotel Aktia Villas (dříve Hotel Anthoussa) sestávající se ze 2 patrových vilek umístěných naproti mateřskému hotelu Aktia Lounge přes místní komunikaci. Klienti ubytovaní ve vilkách čerpají veškeré služby all inclusive právě v hotelu Aktia Lounge and Spa (SPA včetně vnitřního bazénu je za poplatek). Tento plně vybavený a luxusní komplex je postaven v duchu moderní architektury a nachází se na severním pobřeží ostrova Kréty. Poskytuje vysoce kvalitní vybavení a výjimečné službu pro maximální pohodlí klienta. V souladu s přírodními krásami letoviska a pečlivě navrženými vnitřními i venkovními prostory Aktia Lounge hotel nabízí příjemný pobyt a relaxaci. OD LETOŠNÍHO ROKU JE TENTO HOTEL “HOTELEM POUZE PRO DOSPĚLÉ”.
Vybavení
Vstupní hala s recepcí, WI-FI na recepci zdarma, výtahy, 2 bary, snack bar u bazénu, hlavní restaurace, 1 restaurace à la carte, dva venkovní bazény se slanou vodou a vířivkou, vnitřní bazén se slanou vodou za poplatek, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma SPA za poplatek.
Sport a zábava
Animační programy, stolní tenis, aerobik, plážový volejbal. Za poplatek: kulečník a fitness, sauna a masáže.
Ubytování
Dvoulůžkový apartmán – koupelna se sprchou a WC, telefon, rádio, TV/SAT, lednice, trezor (za poplatek), fén, klimatizace (v provozu od června do září) a balkon nebo terasa. Možnost 2 přistýlek pouze pro dospělé. Pokoje jsou umístěné ve vilkách – jedna větší místnost.

Napsat komentář