Giftun Azur Resort

Egypt, Hurghada

Popis

Jeden z nejoblíbenějších hotelů v naší nabídce s krásnou zahradou a u jedné z nejhezčích písečných pláží v Egyptě. Rodiny s dětmi jsou vítány ve Funtazie klubu. Zatímco o zábavu a pestrý program pro děti se postará tým českých animátorů, mohou se dospělí v klidu oddávat relaxaci, sportovním aktivitám nebo báječnému koupání.

Poloha

Přímo u jedné z nejhezčích písečných pláží Hurghady, uprostřed vzrostlé zahrady. Vzdálenost od starého centra Hurghady 8 km, od nového centra Sakkala 5 km, od letiště 3 km. Nákupní promenáda Esplanade u hotelu, nejbližší lékárna 5 minut od hotelu. Lékařská služba nonstop v nemocnici El Salam Hospital 6 km od hotelu.

Vybavení

Hlavní jednopatrová budova bez výtahu, v zahradě 338 přízemních pokojů v bungalovech a ve vedlejší hotelové čtyřpatrové budově rovněž bez výtahu 134 pokojů. V hlavní budově moderní lobby, recepce (trezor zdarma pro klienty ubytované v bungalovech), směnárna, bankomat, lékařská služba (přítomnost lékaře 2x denně), hlavní hotelová restaurace (vnitřní s kuřáckou i nekuřáckou zónou), venkovní restaurace na terase hotelu, několik barů, orientální kavárna, pizzerie, beach restaurace (využívána na obědy), diskotéka, kadeřnictví, shower room (místnost na osprchování využívaná při pozdním transferu z hotelu). Sladkovodní bazén, 2 dětské sladkovodní bazény rozdělené dle věku dětí, lehátka, podložky, osušky a slunečníky u bazénů zdarma, sprchy a bar u bazénu.

Ubytování
DR: koupelna/WC, vysoušeč vlasů, TV/sat., klimatizace/topení, telefon, lednička, set pro přípravu kávy a čaje, trezor (pouze pokoje v hlavní budově), balkon nebo terasa.Dětská postýlka možná zdarma (na vyžádání). DRP: viz DR, mohou však být situovány v méně příznivé poloze. DRB: viz DR, trezor na recepci, situované v zahradě. DRBP: viz DRB, mohou však být situovány v méně příznivé poloze.
Sport
Zdarma: tenisový a squashový kurt (osvětlení za poplatek), posilovna, biliár, stolní tenis. Za poplatek: vodní centrum s pronájmem loděk, potápěčská škola, škola windsurfingu, jízda na koni.
Děti

Dětská postýlka zdarma, dětská stolička v hlavní restauraci, dětský oddělený sladkovodní bazén – brouzdaliště.

FUNTAZIE KLUB – animační program pro děti ve věku 4 – 14 let s českými animátory v období 16.6.-2.9. 2017.

Napsat komentář